Εταιρεία

iStock-1022198650.jpg

Ποιοι Είμαστε

Η επιχείρηση του κ. Φαρμάκη Παντελή δραστηριοποιείται στον κλάδο των τεντών και συστημάτων σκίασης στην Λάρισα.

Εξαιρετικής ποιότητας τέντες, ανθεκτικές στο χρόνο.
Μοντέρνα σχέδια και χρώματα υψηλής αισθητικής.
Άμεση εξυπηρέτηση – Γρήγορη εγκατάσταση

Γιατί να μας επιλέξετε;

Ηλεκτροκινήστε τις τέντες σας και κερδίστε άνεση λειτουργίας και προστασία της εγκατάστασης. Με τη χρήση αισθητήρων οι τέντες σας αποκτούν “μυαλό”.

Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριό σας, χωρίς να σηκωθείτε από την πολυθρόνα σας, οι τέντες ανεβοκατεβαίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Αποχαιρετήστε την κούραση της μανιβέλας!

Πώληση και τοποθέτηση συστημάτων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης

tenta-main.jpg

Γνωρίστε ότι...

Οι τέντες είναι απαραίτητες σε κάθε μπαλκόνι και οι θερινοί μήνες είναι η περίοδος που αντιλαμβάνεσαι τα πλεονεκτήματά τους και η αναζήτηση ξεκινάει. Η επιλογή της τέντας στηρίζεται σε δύο βασικά κριτήρια. Το πρώτο είναι ο μηχανισμός που διαθέτουν και το δεύτερο τα τεντόπανα που θα βάλεις.

Τα τεντόπανα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, είναι πιο αποδοτικά στην προστασία από τη ζέστη, πιο αδιάβροχα ώστε να μην δημιουργούνται μύκητες και με μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογής. Υπάρχουν πλέον διάτρητα υφάσματα, τεντόπανα Blackout, υφάσματα τέντας με σχέδια εμπριμέ ή με ειδική επεξεργασία, για να τα τυπώνουμε ψηφιακά, διαφανείς ζελατίνες που μας προστατεύουν αποτελεσματικά από τον αέρα ή τη βροχή και έτσι ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει από μια ευρεία συλλογή υφασμάτων, αναλόγως των ιδιαίτερων αναγκών του.

Κατά την επιλογή τεντόπανου για την τεντα μας,  πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα του. Η υψηλή ποιότητα του τεντόπανου είναι αυτή που θα συμβάλλει  στην αξιοπιστία του και την αντοχή στο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, τα υλικά απο τα οποία κατασκευάζεται το πανί της τέντας, είναι αυτά που καθορίζουν το πόσο κατάλληλο είναι για το χώρο μας. Για παράδειγμα, τα πολυεστερικά πανιά είναι κατάλληλα για οικιακούς χώρους λόγω της θερμομόνωσης τους, της αδιαβροχίας τους και της υψηλής αντοχής τους στο χρόνο, ενώ τα ακρυλικά πανιά είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους σε συστήματα μεγάλης έκτασης λόγω του μικρού τους βάρους και της μεγάλης χρωματικής τους γκάμας.

Ένας ακόμη πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να προσέξουμε, είναι το πανί της τέντας μας να προστατεύει από την επιβλαβή ακτινοβολία UV, που είναι υπεύθυνη για δερματολογικές παθήσεις. Κατά συνέπεια, ένα εγκεκριμένο  πανί τέντας έχει προδιαγραφές που φιλτράρουν αυτή την ακτινοβολία σε βαθμό τουλάχιστον 90%.

Τέλος, προσέχουμε το πανί της τέντας μας να είναι και ενεργειακά αποδοτικό. Αυτό σημαίνει πως ανάλογα με το χρωματικό τόνο και το υλικό κατασκευής του τεντόπανου,  μπορούμε να επιτύχουμε μείωση της θερμότητας στο εσωτερικό μιας κατοικίας περίπου 20% για τα σκούρα χρώματα και πάνω απο 30% για τα ανοιχτά χρώματα, ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν αυξημένες ανάγκες θερμομόνωσης, μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο ύφασμα πλήρους συσκότισης (Black-Out).

Ανακαλύψτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει η εταιρεία μας: Υφάσματα τεντών όπως και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την τοποθέτησή τους, κασετίνες, τεντοπέργκολες, εφελκυόμενα, ζελατίνες, κούρμπες και άλλα συστήματα σκίασης.
Με συνέπεια & μεθοδικότητα εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται κοντά σας προσφέροντας ότι καλύτερο σε τεντόπανα, βραχίονες , πέργκολες , κασέτες , μπάρες , κασονέτα ,  μοτέρ, pvc, ζελατίνες.

Στην τέντα σας, ένα από τα σπουδαιότερα στοιχεία είναι η επιλογή του τεντόπανου. Το κομμάτι της αισθητικής είναι αναμφισβήτητο, αλλά και το κομμάτι της αντοχής και της διάρκειας ζωής του είναι αυτό που μας κρίνει για τη δουλειά μας που έχουμε παραδώσει. Αυτό βέβαια το συνειδητοποιούμε με το χρόνο , με χαρά ή με λύπη. Εμείς σας προτείνουμε μόνο υφάσματα τέντας τα οποία αντέχουν στον χρόνο και αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Από τα σημαντικότερα στοιχεία σε μία τέντα , είναι η επιλογή του τεντόπανου. Στο κομμάτι της αντοχής και της διάρκειας ζωής του πανιού είναι αυτό που θα μας κρίνει στο μέλλον αφού παραδώσουμε το έργο. Σας προτείνουμε τις καλύτερες εταιρείες που δίνουν εγγύηση γραπτή στα τεντόπανά τους, και έχουν άριστες αξιολογήσεις.

Είδη από Τέντες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πώληση και τοποθέτηση συστημάτων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης